Stage- en afstuderen

Ydo organisatie-adviseurs biedt studenten die een opleiding volgen in de sfeer van productieorganisatie, logistiek of bedrijfskunde graag de mogelijkheid kennis te maken met het werken bij een organisatieadviesbureau. Dit kan als een stage in een 2e of 3e studiejaar, maar ook in de vorm van een afstudeeropdracht.

Wij streven er naar om de studenten de gelegenheid te geven mee te draaien in onze adviesprojecten. Hierdoor krijgt de student tevens de gelegenheid om in de keuken van andere bedrijven te kijken dan alleen die van een adviesbureau.

Ydo adviseert en ondersteunt diverse organisaties over onder meer productieorganisatie en productiebesturing (inclusief advisering en begeleiding van ERP implementaties), kostprijscalculatie, productiviteitsverbetering (kanban, lean, World Class Management, e.d.), logistiek en kwaliteitszorg. Onze opdrachtgevers zijn vooral middelgrote en grote bedrijven, zowel in de industrie (bijvoorbeeld IHC, Bruynzeel, Vanderlande) als in de logistiek (groothandel en distributie, zoals bijvoorbeeld Albert Heijn en MCB Nederland).

Wij hebben diverse mogelijke stage- of afstudeerprojecten op de hierboven genoemde werkterreinen, maar wij zouden het liefst in samenspraak met de student meer concrete doelstellingen formuleren, zodat de student ook de opdracht krijgt die hem of haar het beste past.

Ons bureau is gevestigd in Heteren, wat ook je standplaats zal zijn. Het werken binnen een project kan betekenen dat je bereid moet zijn om te reizen. De kosten daarvan zijn uiteraard geheel voor rekening van Ydo, bijvoorbeeld in de vorm van het beschikbaar stellen van een auto gedurende de looptijd van het project.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.