Adres en route

Ydo organisatie-adviseurs
Ressenerbroek 24 A
6666 MR Heteren
tel: 026 - 474 29 99
fax: 026 - 472 10 67
contactformulier

Met het openbaar vervoer

Met de trein naar Arnhem of Arnhem-Zuid, vandaar met de bus of de taxi naar Heteren. Voor een reisadvies op maar, plan uw reis met www.9292ov.nl.

Plan mijn reis

Met eigen vervoer

Uit het (noord-)westen
Vanuit Amsterdam gaat u eerst naar Utrecht. Vanaf Utrecht rijdt u de A12 richting Arnhem, vervolgens de A50 richting Nijmegen. Als u de brug over de Rijn bent gepasseerd neemt u de afslag Heteren.

Uit het noorden
Via Apeldoorn en Arnhem neemt u de A12/A50 in westelijke richting. Bij knooppunt Grijsoord volgt u de A50 in de richting Nijmegen. Als u de brug over de Rijn bent gepasseerd neemt u de afslag Heteren.

Uit het zuiden
Vanaf Nijmegen of 's Hertogenbosch neemt u de A50 in noordelijke richting en kiest vervolgens de afslag Heteren.

Uit het (zuid-)westen
Vanuit Rotterdam, Gorinchem, Tiel e.d. neemt u de A15 in oostelijke richting. Bij verkeersplein Valburg neemt u de A50 in noordelijke richting (Zwolle, Apeldoorn, Arnhem). Dan neemt u de afslag Heteren.

Na de afslag Heteren
Boven aan de afrit van de snelweg gekomen slaat u links af. Bij de eerste rotonde linksaf in de richting Poort van Midden Gelderland Zuid. De weg maakt een bocht naar links en rechtdoorgaand komt u op de Muskushouwsestraat. Na ca. 600 m slaat u rechts af, dit is de Ressenerbroek. U rijdt door tot net na de Porsche-dealer. Het gebouw ernaast is “de Lingeburcht”. U kunt uw auto aan weerszijden ervan parkeren. De entree is centraal in het gebouw. Met de lift naar de 2e verdieping. Uit de lift naar links en u komt bij ons kantoor.